Finansering

Vi har billige billån og forsikringer. Det tager kun 5 minutter. Vi sender dig afsted med bil, billån og nummerplader, imens du nyder 2 kopper kaffe. Ring eller mail os dit besøg, så sørger vi for, at bilen og personalet er klar til at modtage dig..

De 5 min er når du udbetaler 20% i udbetaling eller min 20.000 kr. Ved lån uden udbetaling tager det lidt længere tid.

I øjeblikket kan det tage lidt længere tid, da regeringen har ændret reglerne for lån. I den forbindelse er Santander derfor ved at omstille deres it systemer, så det passer til de nye regler.

Glem alt om at finde lønsedler og årsopgørelser frem, de oplysninger trækker vi selv. Du skal kun svare på nogle enkelte spørgsmål, og så er vi igang med ansøgningen. Medbring dit NemId (det er rigtig godt, at kunne huske sin kode), kørekort og det gule sygesikringsbevis.

Når du finansierer din bil hos os, sker det i samarbejde med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Nordens førende finansieringsselskab, men også er en del af Banco Santander, der igen i 2012 blev kåret til Verdens Bedste Bank. Så kig ind og hør, hvordan vi med en seriøs rådgivning kan sikre dig konkurrencedygtig og smidig finansiering af din bil.

Er du registreret i RKI, kan vi desværre ikke låne dig penge.

Book aftale/fremvisning på 56651910 eller post@snbiler.dk. Tjek åbningstider nederst på siden.