Søren Nielsen Biler

Hos Søren Nielsen Biler er vi ordentlige mennesker med en åben og ærlig tilgang til det at handle biler.

Indehaveren Søren Nielsen er selv født og opvokset i et bilhus i Køge med nyvognsmærker som Mercedes, Fiat og Saab, så helt fra barns ben har han fået interessen for det at handle biler. Søren Nielsen Biler åbnede i 1982 og har nu på samme adresse eksisteret i mere end 30 år. Vores erfarne team har solgt og ekspederet mere end 9000 biler til en masse søde og trofaste kunder, så du kan føle dig tryg og sikker i vores hænder.

Hos Søren Nielsen Biler ønsker vi:

  • at finde fine velholdte brugte kvalitetsbiler til dig
  • at du får følelsen af at købe en ny bil, selvom den er brugt
  • den positive dialog
  • at give dig tryghed via vores erfaring
  • at give dig vores bedste service

Alle vores biler bliver nøje gennemgået på vores værksted og i vores klargøring, så vi sikrer dig en brugt bil i bedste kvalitet. Står din nykøbte bil for service eller nysyn, kan du forvente, at det allerede er klaret for dig inden levering.

Du skal være så hjertelig velkommen til at besøge os her i bilhuset. Vi er altid klar ved telefonen, så du kan booke en fremvisning og/eller en køretur i din nye bil.

Ved booking sikrer du, at bilen er i huset, og at vores personale er klar til at modtage dig. Book på 56651910 eller post@snbiler.dk. Tjek åbningstider nederst på siden.